Άγρια καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας - και σύλληψη του δράστη από άντρες του Α.Τ. Αχαρνών

Σχετική εικόναΣκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα, όταν 37χρονος Ρομά έκλεψε όχημα οδικής βοήθειας και συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη, που διήρκεσε αρκετή ώρα.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα, υπάλληλος εταιρείας οδικής βοήθειας ανέβασε στο ειδικό όχημα μια μοτοσικλέτα που είχε ακινητοποιηθεί, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο δράστης, ο οποίος μπήκε μόνος του στο όχημα και ξεκίνησε, ενώ ο υπάλληλος της εταιρείας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο δράστης κατευθύνθηκε στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας , κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξή του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ο δράστης έφτασε στη Λυκόβρυση, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη λεωφόρο Δεκελείας, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, στην ξέφρενη και άγρια καταδίωξη έσπευσαν ταυτοχρόνως περιπολικά από όμορες περιοχές. Σε κάποια στιγμή, αφού συγκρούστηκε με ένα ταξί και προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα, έπεσε πάνω σε μια κολώνα της λεωφόρου Δεκελείας.

Τότε αστυνομικοί του Τμήματος Αχαρνών που εκτελούσαν νυκτερινοί περιπολία και είχαν ειδοποιηθεί από το κέντρο της άμεσης δράσης  έφθασαν πρώτοι στο σημείο και συνέλαβαν τον 37χρονο Ρομά, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ν. Χαλκηδόνας.