Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Δίνουμε μάχη με το σύστημα διαπλοκής στην υγεία

Δίνουμε μάχη όχι μόνο με τους έξω αλλά και με το σύστημα διαπλοκής στο χώρο της υγείας, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Κέντρο Υγείας του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη.

«Ηταν πολλά τα λεφτά που διασπαθίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια».

Χαρακτήρισε την μεταρρύθμιση στο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ως «επαναστατική». Όπως είπε η κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στην καθολική και ισότιμη κάλυψη του πληθυσμού.

Όπως είπε από την απουσία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κάποιοι έβγαιναν ωφελημένοι. Θύμισε ότι στην Σαντορίνη έβαζαν εμπόδια στη λειτουργία του νοσοκομείου αυτοί που ήθελαν να πριμοδοτήσουν τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Δώσαμε μάχες κόντρα σε βολεμένους για να στηρίξουμε το σύστημα υγείας, είπε ο πρωθυπουργός και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας που δίνουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία μια τίμια μάχη.

Επτά χρόνια πορευόμαστε σε δύσβατο δρόμο χωρίς να βλέπουμε φως. Σήμερα για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει προοπτική, προσέθεσε. Αλλάζοντας το κλίμα και παρά την προσπάθεια από τις Κασσάνδρες ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μικρά αλλά θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά του. Στο δρόμο προς την ανάκαμψη πρώτος στόχος θα είναι η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

πηγή: fimotro.gr