Δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη για τις δηλώσεις Γιλντιρίμ και τις ωμότητες στο Αφρίν

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ και τις τουρκικές ωμότητες στο Αφρίν, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ερντογάν είναι μια υδροκέφαλη καρικατούρα του Χίτλερ, απλά σφάζει πιο άτσαλα, χωρίς την βιομηχανοποιημένη και λογιστική τάξη των Γερμανών. Η μοναδική απάντηση στις ιταμές δηλώσεις Γιλντιρίμ και όλο το ρεσιτάλ τουρκικών τραμπουκισμών, είναι πανεθνική ενότητα και επαγρύπνηση για την συντριβή της τουρκικής επιθετικότητας. Αύξηση κονδυλίων για την Άμυνα, αύξηση στρατιωτικής θητείας και συμμαχίες, αυτά είναι αποτροπή, μαζί με το μήνυμα πως το κράτος συμμορία θα λάβει πολλαπλάσια απάντηση. Οι μεχμετζίκ «διαπρέπουν» απέναντι σε γυναικόπαιδα, αιχμαλώτους δεμένους πισθάγκωνα ή λίγους, ελαφρά οπλισμένους και προδομένους από τον διεθνή παράγοντα, όπως κάνουν στο Αφρίν απέναντι στο αγωνιζόμενο κουρδικό Έθνος.

Η Ε.Ε. και ο Ο.Η.Ε. γι’ άλλη μια φορά αποδεικνύονται ανύπαρκτοι μπροστά στην τουρκική βαρβαρότητα. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση συναγωνίζονται σε ψοφοδεϊσμό και με την «μετριοπάθεια» τους ανοίγουν την όρεξη στον τουρκικό επεκτατισμό.

Χρέος δικό μας, όλου του Έθνους, είναι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να οικοδομήσουμε μαζί με την Κύπρο μια νέα συμμαχία με το Ισραήλ, την Αίγυπτο και τις ΗΠΑ απέναντι στον ημιπαράφρονα Ερντογάν».

www.neadexia.gr   T : 216 9000 951