Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες για μια σειρά επαφών με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κινήματος των Εθνών και της Ελευθερίας βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Παναγιώτη Δούμα.

Κύριο θέμα των συζητήσεών τους θα είναι η συνεργασία της Νέας Δεξιάς με την ENF καθώς και οι κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις εναντίον της χώρας μας.

«Η συμμετοχή μας στην «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» δεν είναι για το θεαθήναι» δήλωσε αναχωρώντας ο κ. Κρανιδιώτης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι: «Η Νέα Δεξιά κτίζει συμμαχίες στην Ευρώπη και στον κόσμο, με γνώμονα τα θέματα εκείνα, που συσπειρώνουν τα έθνη-φορείς του δυτικού πολιτισμού. Ένα τέτοιο θέμα είναι και η κατάδειξη της Τουρκίας ως διεθνούς τρομοκράτη και δουλεμπόρου και θα αποτελέσει το νούμερο ένα ζήτημα που θα θέσουμε στους Ευρωπαίους φίλους μας».

Μετά το πέρας των συνομιλιών, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος των Εθνών και της Ελευθερίας κ. Gerolf Annemans θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Νέας Δεξιάς. στο οποίο θα παραστεί και η ευρω-κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος.

www.neadexia.gr   T : 216 9000 951